Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Petrač prevezen od Plesa do Remetinca za 6 minuta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zagrebačku Zračnu luku Petrač je doputovao u utorak nešto poslije 20,40 sat izvanrednim letom Croatia Airlinesa, a zrakoplov je unajmljen samo za ovu priliku.


Osuđeni Hrvoje Petrač po dolasku u Zagreb, komercijalnim letom Nacionalne kompanije iz Atene, prebačen je u utorak oko 21 sat u remetinečki zatvor, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova RH.

Pročitajte i ovo Prosvjed djelatnika Hitne pomoći ispred Remetinca Upalili sirene Djelatnici hitne ispred Remetinca: Naš Mario ovo nije zaslužio. 27 godina pomaže spašavati živote Hitna pomoć Podrška kolegi Vozači hitne idu pred Remetinec. Kolegama koji ne mogu s njima poručili: "Upalite sirene na 30 sekundi za 30 dana zatvora"

MUP je tijekom obavljanja svih zakonom predviđenih obveza u postupku izvršenja izručenja poduzeo sve mjere i aktivnosti kako bi se preprata okrivljenika obavila na najsigurniji način. 

Svi troškovi nastali pri izručenju ulaze u trošak postupka, dodaje se u MUP-ovu priopćenju.

Hrvoje Petrač osuđen je na šest godina zatvora zbog otmice sina umirovljenog generala Vladimira Zagorca, a budući da je bio u bijegu presuda mu je izrečena u odsutnosti, pa od Vrhovnog suda može tražiti i dobiti novo suđenje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene