Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SPREMAN ZA PETAK

PERNAR VEĆ KORISTI SABORSKE PRIVILEGIJE "Ručak je ovdje jeftiniji nego u menzi!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istaknuti član Živog zida na svom se Facebook profilu osvrnuo na cijene u saborskom restoranu, a pohvalio se i da ga je taksist besplatno vozio.

Član Živog zida Ivan Pernar, koji će u petak nakon konstituirajuće sjednice Hrvatskog sabora i službeno postati saborski zastupnik, neke od pogodnosti te pozicije već je odlučio iskoristiti.

Pročitajte i ovo Siniša Hajdaš Dončić zbog govora o izborima upozoren na prostačenje u Saboru Prostote u Saboru VIDEO "To je sad stvarno malo previše": Pala psovka za govornicom, zastupnik ne vidi ništa sporno Ilustracija Novi Sad Studenti napadnuti dok su lijepili plakate s podacima o lošem stanju menze

Tako je danas na svom Facebook profilu objavio fotografiju svog ručka te komentirao: "Pohane bukovače s pireom i salatom, 18 kn u saborskom restoranu, jeftinije nego u studentskoj menzi!". 

Nešto ranije objavio je i status u kojem je istaknuo kako ga je upravo taksijem od Oranica do Ljubljanice odvezao taksist te da mu nije htio ništa naplatiti. "Rekao sam mu da nije problem, da Bogu hvala imam s čim platiti, nije htio ni čut'", naveo je Pernar. 

Komentari pod ove postove bili su raznoliki pa je tako jedan student ustvrdio da ručak u menzi košta upola manje, desetak kuna, a gotovo svi su navodili kako je i to "previše" za "siromašne" saborske zastupnike.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene