Tijekom dana, a osobito u poslijepodnevnim satima, očekuje se gust promet uz moguće kolone i zastoje na važnijim cestama u smjeru mora.


Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, pojedinim dionicama autocesta, osobito na autocestama A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac u smjeru Zagreba te na pojedinim graničnim prijelazima, a tijekom dana očekuju se kolone i zastoji.

Vezani članci Ilustracija Zbog blagdana očekuju se povećane gužve na autocestama: HAC savjetuje kako smanjiti čekanje Gužve na autocestama Gužve u smjeru mora: Kilometarske kolone na autocestama i graničnim prijelazima, MUP objavio snimku iz zraka

Zbog prometne nesreće između čvora Jastrebarsko i odmorišta Draganić u smjeru Dubrovnika, vozi se jednim trakom i otežano u koloni dugoj oko 7 km.

Također, zbog vozila u kvaru na 13. km između čvora Donja Zdenčina i naplatne postaje Demerje u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine 60 km/h.

Povremeni zastoji mogući su na dionicama cesta gdje traju radovi, izvijestio je Hrvatski auto-klub (HAK).

Tijekom dana, a osobito u poslijepodnevnim satima, očekuje se gust promet uz moguće kolone i zastoje na važnijim cestama u smjeru mora, osobito na zagrebačkoj obilaznici iz smjera čvorova Buzin i Jankomir prema naplati Lučko, autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče i A6 Rijeka-Zagreb u smjeru juga, na Istarskom ispilonu, Krku i Krčkom mostu u oba smjera, Jadranskoj (DC8) i Ličkoj magistrali (DC8) i trajektnim pristaništima.

Kolona osobnih i teretnih vozila pred graničnim prijelazom Bajakovo u smjeru Lipovca duga oko je oko tri kilometra.

Pelješki most otvoren je za promet u oba smjera. U pomorskom prometu nema poteškoća.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju