Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bio glavni na šanku

Peđa Grbin pijan pjevao Thompsona u noćnom klubu pa se pokajao: 'Ja sam pijana budala!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik saborskog Odbora za Ustav i SDP-ov zastupnik Peđa Grbin snimljen je kako tulumari u sitne sate u jednom pulskom noćnom klubu, pjevajući Thompsonov stari hit "Bojna Čavoglave".

Peđa Grbin (SDP) propisno se osramotio u jednom pulskom noćnom klubu, gdje je pijan pjevao Thompsonov hit "Bojna Čavoglave", galamio i psovao. Grbin je snimljen kako se provodi u ranim jutarnjim satima u nedjelju.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin Otkrio hoće li i dalje voditi SDP Peđa Grbin za Dnevnik Nove TV: "Bio bi to državni udar, vjerujem da nitko nema hrabrosti učiniti takvu svinjariju" Peđa Grbin Čeka se Ustavni sud Grbin o Milanovićevu potezu: ''Ovo je izvanredno stanje, građani to razumiju''

'Ja sam pijana budala. Nimalo se ne ponosim time što je bilo. Više manje se sjećam te noći. Najradije bih da se nikad nije dogodila. Još sam mamuran", rekao je Grbin za tiskano izadnje 24sata koji je ekskluzivno objavio vijest.

VIDEO Peđa Grbin: HDSSB-ova odluka nije povlačenje nego time-out

Grbin snimku nije vidio, ali njezinu autentičnost nije niti pokušao opovrgnuti i nije se branio time da se tako ponio u svoje privatno vrijeme, prenose 24sata.

Snimku Peđe Grbina napravio je gost spomenutog noćnog kluba te je istaknuo kako mu to nije prvi put da se tako opušta u sitne sate.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene