Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Milanka Opačić o optužbama Vlade

'Pavić govori ono što Kosor misli i želi da kaže'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP poziva Vladu koja već danima šuti da otvoreno kaže tko stoji iza nereda u Zagrebu ili da demantira tvrdnje glasnogovornika Pavića da iza tih nereda stoji oporba.

'Glasnogovornik Vlade, čiju smjenu traži bivši predsjednik Mesić, a na odgovornost poziva aktualni predsjednik Josipović, javno govori samo ono što Jadranka Kosor misli i želi da kaže', rekla je Milanka Opačić. Dodala je kako su ovakve poruke iz Vlade vrhunac bahate politike koje je građanima dosta.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu" Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti"

'SDP još uvijek nije razmotrio mogućnosti tužbe za klevetu koju je zbog izjave glasnogovornika Pavića jučer najavio Radimir Čačić iz HNS-a', dodala je Opačić. Naglasila je kako će SDP o tome razgovarati sutra na predsjedništvu stranke.

>> VIDEO: Divljanje huligana, Vlada krivi 'neke oporbene stranke'

>> Grbić: Nema saznanja da iza nereda stoji oporba

Opačić je poručila kako Vlada više ne zna što radi, a što govori. 'Jedino što od njih možemo očekivati jest da odu s vlasti', zaključila je. Rekla je da je SDP izbrojao strategiju i Vladine planove koje je Kosor prezentirala te zaključio da ništa nije učinjeno.  'Sve napisano u godini dana je Vladina tiskara iluzije. U mandatu Kosor nelikvidnost je veća za 1,2 milijarde kuna', poručila je Opačić.

SDP tvrdi da je u želji da pomogne hrvatskom radništvu i gospodarstvu predložio već 11 zakon od kojih niti jedan nije prihvaćen. 'Vladina politika se svodi na hrpe papira iza kojih nema rezultata, a kako se papiri povećavaju, raste nezaposlenost', rekao je Danijel Mondokar iz SDP-a. 'Trikovima se ništa ne može postići, a Vlada donosi zakone kojima koristi EU kao smokvin list', istakao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene