Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pauletić osvojio 'Oscara' za humanost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U hotelu Park sinoć su proglašeni dobitnici prvih priznanja 'Dodir dobrote', dalmatinskog Oscara humanosti. Uz protokolom predviđenih devet priznanja dodjeljeno je i posebno za Najdojmljivije dobročinstvo godine koje je dobio pobjednik Kviskoteke Robert Pauletić.

Nagrade su dodjeljene pod pokroviteljstvom Rotary Cluba Split, a ovogodišnji su ambasadori dobrote uz Roberta Pauletića, Željko Čović, Hrvatski hidrografski institut Split, Osnovna škola Jesenice, Zagrebačka banka, Brodomerkur Split, Rotary Club Split, Cemex – Dalmacijacement Split, Inero Split te Slobodna Dalmacija Split. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna De Niro u nastavku 'Pokojnih' Slika nije dostupna Umro slavni redatelj Robert Altman

Sveukupnim pobjednikom, odnosno najvećim dobročinitelji godine, proglašen je Brodomerkur Split.

Pauletić je bio vidljivo dirnut nagradom koju je dobio.

'Vi koji ste večeras ovdje, nešto ste najvrijednije što Split ima. Ovo je jedina nagrada koja će stajati uz Kviskiće na svetoj polici' izjavio je vidljivo dirnut Pauletić prilikom preuzimanja nagrade. 

>> Pauletić donirao više od milijun kuna nagrada iz Kviskoteke

U sklopu dodjele nagrade održana je i aukcija osobnih predmeta poznatih osoba, a oko četiristo tisuća prikupljenih kuna namjenjeno je zakladi Kap za slap.

Najveću cijenu postigao je Kvisko Roberta Paultića koji je za 115 tisuća kuna kupila supruga splitskog poduzetnika Zvonka Kotarca. 

Uz poklanjanje Kviska, što mu nije bilo nimalo lako Pauletić je za 101 tisuću kuna kupio kamenčić sa vrha Mt. Everesta doniran od strane Stipe Božića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene