Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Držim do svoje riječi'

Pala i prva ostavka: Mirela Holy odlazi s čela OraH-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mirela Holy je poručila da se protiv njene stranke vodila negativna kampanja.

Prema neslužbenim rezultatima, stranka Mirele Holy, OraH, nije osvojila niti jedno mjesto u Saboru. Holy kaže da se protiv njih vodila negativna kampanja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Holy: 'Iskustvo manjinske vlade bilo bi dobro za Hrvatsku' Slika nije dostupna Dali bi podršku, ali uvjet nisu fotelje Holy za Dnevnik Nove TV otkriva: 'ORaH ne želi u Vladu, provođenje programa bi kontrolirali iz parlamenta'

'Dogodila se sustavna negativna kampanja koju su protiv nas provodili i HDZ i SDP. Bili smo velika opasnost. Mediji su se ismijavali s nama, nismo imali podršku niti od interesnih skupina tako da rezultat nije neočekivan', komentirala je rezultate izbora čelnica OraH-a Mirela Holy koja će se članovima i članicama stranke obratiti dopisom i zahvaliti na svemu odrađenom tijekom kampanje.

REZULTATI DIP-a: Domoljubna koalicija 60, Hrvatska raste 54, MOST 19, IDS 4, Živi zid 1, HDSSB 2, Bandić Milan 2, Uspješna Hrvatska 1

'Jedini smo imali kretivnu kampanju, svi su nas kopirali, građani to nisu prepoznali. Bili smo svjesni da je OraH stranka ispod svog vremena pa ćemo morati još puno raditi na edukaciji naših ljudi', rekla je, a onda najavila svoj odlazak s čela stranke.

'Ja sam, ja bih rekla, jedina profesionalna političarka u Hrvatskoj koja doista drži do svoje riječi. Raspisat ćemo unutarstranačke izbore, ja se neću kandidirati za vodstvo stranke', poručila je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene