Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijekom obraćanja

Papa Franjo morao prekinuti govor: "Napao me bronhitis"

Papa Franjo
Papa Franjo Foto: Afp
Papa Franjo nije u petak mogao dovršiti svoj govor tijekom obraćanja skupini francuskih stručnjaka za vjersku komunikaciju požalivši se na bronhitis.

Papa Franjo nije mogao dovršiti svoj govor zbog napada bronhitisa.

Franjo se sastao sa sudionicima simpozija "Universite des Communications en Eglise" u organizaciji Francuske biskupske konferencije, no morao je prekinuti svoj govor dobrodošlice.

Pročitajte i ovo Suđenje zbog ubojstva Tomislava Sablje - 4 Nepravomoćna presuda Oslobođeni za ubojstvo Sablje: Ukida im se istražni zatvor

"Htio bih pročitati svoj cijeli govor, ali postoji problem. Malo me napao bronhitis", rekao je 87-godišnji Franjo hrapavim glasom.

Papa je prije toga već održao govore tijekom sastanka s mladim stručnjacima i odborom za promicanje odnosa između katoličkih, ortodoksnih i istočnih kršćanskih crkava.

Pročitajte i ovo Napad na hutiste Napetost na vrhuncu Stručnjak otkriva kolike su šanse da se sukob iz Jemena proširi: Čeka se reakcija jedne zemlje, onda je sve moguće

No kasnije nije mogao pročitati govor članovima katoličkog znanstvenog tijela pa su ga primili u pisanoj formi, rekao je Vatikan.

Papa je u studenome obolio od akutne upale pluća zbog čega je morao otkazati planirani posjet Dubaiu gdje se održavao klimatski samit COP28.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene