Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozvana policija

Splićani zabrinuti: Muškarac zvoni po stanovima i ostavlja tajne znakove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građani su primijetili muškarca za kojeg tvrde da označava stanove koji sugeriraju da nitko nije kod kuće i tako olakšava "posao" provalnicima. U pomoć su pozvali i policiju.

Nakon što su misteriozne oznake kraj stanova početkom rujna zabrinule Zagrepčane, a stanari su posumnjali kako provalnici na taj način označavaju je li stan prazan, sada se slično događa i u Splitu.

Pročitajte i ovo Poplava u Zadru Strašno nevrijeme poharalo Zadar VIDEO U samo sat vremena palo kiše koliko inače padne u mjesec dana. Dijelovi grada potopljeni, automobili pod vodom...

U zgradi u kotaru Trstenik primjećen je muškarac koji zvoni po stanovima i ostavlja znak koji sugerira da nitko nije kod kuće. O svemu je obaviještena i policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija U tunelima Urušio se ilegalni rudnik zlata, poginulo najmanje 10 ljudi: "Nešto se strašno događa"

Pročitajte i ovo Premijer Plenković u Saboru hvalisanje u saboru Plenković predstavio proračun: "Jedna mi je učenica dobacila - Hvala vam na ručku"

"Policijski službenici Druge policijske postaje Split zaprimili su nekoliko dojava o iscrtavanju simbola kraj zvona od stana, ali isto se za sada ne dovodi u svezu s pripremom počinjenja kaznenog djela", rekli u splitskoj policiji za Dalmatinski portal.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene