Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednikova ulica

Palmotićeva postaje najsigurnija ulica u državi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Palmotićeva ulica u Zagrebu od danas postaje predsjednička jer će novi šef države Ivo Josipović u njoj i dalje živjeti. Njegovi prvi susjedi ne kriju oduševljenje što će živjeti odmah do predsjednika.

Josipović je na svečanost krenuo iz svog stana u Palmotićevoj. Jedna od najprometnijih zagrebačkih ulica, stala je na čas da propusti obitelj budućeg vođe. Posljednji put Ivo Josipović izašao je iz svog stana kao običan građanin, kada će se vratiti, bit će novi hrvatski predsjednik. Njegova obitelj imat će zaštitu 24 sata dnevno a Palmotićeva ulica vjerojatno će postati jedno od najčuvanijih mjesta u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ovaj njemu posjekao stabla Svađao se sa susjedom i potamanio mu kokoši: Sad ide u zatvor na šest mjeseci Ovce - 1 Raskol u selu Blejanje ovaca uzburkalo strasti! Jednima smeta smrad, a on tvrdi da je sve to dobro za turiste

>> Prvi put u Hrvatskoj primopredaja vlasti

Josipovićevi prvi susjedi oduševljeni su što će živjeti preko puta predsjednika. Dubravka Matišić dobro poznaje novog šefa države. 'Presretna sam i zadovoljna obrazovan fini vrijedan čovjek, izuzetno dobar susretljiv, sve najbolje, priča susjeda Dubravka. Zdenka Bekavac već 30 godina vodi frizerski salon, točno preko puta Josipovićeve kuće. Za nju susjed-predsjednik, znači sigurnost.

'Baš mi je drago, ja sam za njega glasala', povjerila nam se gospođa Zdenka. Predsjedničko osiguranje dobro će pokrivati svaki pedalj Palmotićeve. Sigurnost šefa države i njegove obitelji, ne smije biti ugrožena. Haustor u kojem živi Ivo Josipović za sada, kao i Palmotićeva ulica, još ničime ne odaju da u njima živi novi hrvatski predsjednik. Ipak, dok njezin prvi stanar postaje šef države, tako će se i ova ulica pretvoriti u jedno od najčuvanijih mjesta u Zagrebu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene