Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IZ CARINE ŠUTE

Dnevnik Nove TV doznaje: Uhvaćena još jedna mula, pokušala je ući u Hrvatsku opasana s više od kilogram kokaina

Nekoliko dana nakon što je u Zračnoj luci "Franjo Tuđman" pala Brazilka s gotovo kilogram kokaina, danas je uhvaćena nova mula! Iz carine nisu otkrili puno detalja...

Svega nekoliko dana nakon detalja koje smo otkrili o Brazilki koja je progutala preko 74 kapsule kokaina, a ulovljena je u pokušaju krijumčarenja u Zračnoj luci "Franjo Tuđman" - nova slična situacija.

Podsjetimo, u zračnoj luci pala je Brazilka u kojoj je bilo gotovo kilogram kokaina. Droga izuzetne čistoće bila je namijenjena ilegalnoj preprodaji na hrvatskim ulicama. Osumnjičenoj prijeti do deset godina zatvora.

Pročitajte i ovo Božo Barbarić - 1 akcija "grota" Istaknuti PNUSKOK-ovac otkrio detalje velike akcije u kojoj je zaplijenjena golema količina heroina: "Neki od njih su ozbiljni igrači na kriminalnoj sceni"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na području Istre VIDEO Velika akcija policije: Prekinut krijumčarski kanal heroina iz BiH, uhićeno 11 osoba

Kako doznaje Dnevnik Nove TV carinski su službenici na "Tuđmanu" ulovili još jednu mulu - opasana s više od kilograma kokaina pokušala je ući u Hrvatsku.

Iz carine nisu željeli govoriti o ovoj akciji, a iz policije poručuju da su izvidi tajni dok se istraga ne okonča te će sve biti poznato nakon toga. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene