Obavijesti Video Pretražite Navigacija
20 dana poslije

Izvođač radova: 'Bog zna da sam molio za vašu obitelj'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon prošlotjednog priloga Nove TV o nesaniranju urušenog balkona u Zagrebu, izvođač radova prvi put se javio stradaloj obitelji.

No, samo brzojavom u kojem najavljuje pomoć i ističe svoje teško zdravstveno stanje. Obitelj nije zadovoljna i najavljuje privatnu tužbu. Točno tri tjedna nakon urušavanja, posljednji ostaci propalog balkona uklonjeni su sa zgrade. Izvođač radova čekao je 20 dana, prije nego što im se odlučio prvi put javiti, brzojavom. 'Samo bog zna da istinski proživljavam najteže trenutke u svom životu. Isto tako samo bog zna da sam ga molio za vašu obitelj i da sam s vama proživljavao i proživljavam svaki dan. Oprostite, Andrija Rašić', stoji u brzojavu.

Pročitajte i ovo Međunarodni sud pravde Svjetski sud Europskoj velesili stiže tužba: "Krši konvencije o genocidu i ratovanju" Slika nije dostupna završio i na sudu Prisluškivao suprugu dok je radila od kuće i zaradio 1,8 milijuna dolara: Novac mora vratiti, a žena ga je ostavila

'Gospodin Rašić je poslao ovaj brzojav, ali nije došao na vrata da vidi u kakvom sam stanju i da me pita kako sam?', rekla nam je Milica Kuzmanović, koja je stradala u urušavanju balkona. Nakon brzojava, stiglo je i pismo, Rašićeva odvjetnika, a Kuzmanovići se pozivaju da postave svoje zahtjeve. 'To je jedan doista iskren poziv oštećenim da se jave i da im gospodin Andrija doista reparira štetu', rekao je u ime izvođača njegov odvjetnik, Branimir Grubelić.

Pod njegovim uvjetima ne želimo razgovarati - poručuje ogorčena obitelj izvođaču radova. Angažirali smo svoga odvjetnika za potražnju štete. 'Ja samo želim da pravda pobjedi i naš odvjetnik će mu odgovoriti kako će se oni dogovarati nek to bude na njima', objasnila nam je gospođa Milica. Neslužbeno doznajemo da se krim obrada protiv Rašića bliži kraju. Ovo je samo jedna od pet zgrada u Zagrebu koju je sagradio i u njima prodavao stanove bez uporabne dozvole.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene