Nezapamćeni događaj zbio se noćas u selu Jasenak nedaleko Ogulina.


Obitelj Kosanović neugodno se iznenadila kada je jutros u toru pronašla čak 60 mrtvih ovaca. 'Prvo smo mislili da ih je poklao vuk, ali veterinar je rekao da se radi o medvjedu. Preskočio je ogradu i ušao u tor', ispričala je Anđelka Kosanović čija se kuća nalazio odmah do šume.

Vezani članci Medvjed u snu U špilji naišao na medvjeda usred zimskog sna, uspio je snimiti nevjerojatan susret Ulazna vrata Pred vratima je dočekao strašni prizor, ovaj trenutak pamtit će do kraja života

Kaže kako nije čula ništa neobično tijekom noći, samo pse koji su lajali kao i obično. Od medvjeđe šape i zubiju odmah je stradalo 60 ovaca, a njih 40 koje su ranjene, na veterinarsko inzistiranje danas su uspavane. tako se broj stradalih ovaca penje na sto.

'NIšta slično nikada nam se nije dogodilo. Pretpostavljam da je materijalna šteta preko 120 000 kuna. Ostalo nam je još 60 ovaca, i njih ćemo sutra cijepiti', dodala je Anđelka Kosanović.

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.