Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednik kod pretučenog dječaka

'Ovakvi slučajevi rezultat su nebrige obitelji i sustava'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Republike Ivo Josipović obišao je pretučenog 14-godišnjeg dječaka u Sesvetama, koji se oporavlja u KB Dubrava od zadobivenih ozljeda i novinarima pritom rekao da se dječak dobro oporavlja, koliko je to moguće nakon takvog strašnog događaja, te da će ubrzo biti otpušten kući.

Taj događaj je nova strašna poruka da nismo izvukli pouke iz prijašnjih sličnih događaja i da ne smijemo dozvoliti nasilje na našim ulicama, rekao je predsjednik Josipović i pozvao sve odgovorne za sustav socijalne skrbi i kazneno pravni sustav da učine sve što je moguće da se preveniraju takvi događaji koji su rezultat nebrige u prvom redu u obitelji, ali i u odgojno-obrazovnim ustanovama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DOBRA VIJEST IZ SPLITSKE BOLNICE Sestra mladića pretučenog u Vitezu potvrdila da se probudio iz kome: "Previše ljudi za Vicu moli i čudo se moralo dogoditi" Slika nije dostupna Strava u Makarskoj Opljačkali ga i prebili nasmrt: Policija uhitila troje ljudi, jedan napadač pokušao pobjeći iz zemlje

>> Brutalno pretučeni dječak još je u šoku i ne može spavati

Također je na službama za socijalni rad i preventivnom djelovanju policije kao i da sve službe daju puno više nego što su dosad davale i kaznenopravni sustav mora preispitati svoje djelovanje, istaknuo je predsjednik. Upitan hoće li biti podnesene kaznene prijave protiv maloljetnih počnitelja, predsjednik Josipović je rekao da će Državno odvjetništvo znati kako treba postupiti. (HIna)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene