Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prikupila tisuće lajkova

Ova fotografija Hrvatske je obišla svijet!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotografija plime poznatog hrvatskog umjetničkog fotografa obišla je svijet te su je vidjele na stotine tisuća ljudi. Ovaj hvarski fotograf na svjetskim je natjecanjima osvojio brojne prve nagrade i oduševio struku.

Petar Botteri poznati je hrvatski umjetnički fotograf. Rođen je na Hvaru, a o njemu su pisali i domaći mediji. U kolovozu je gostovao i u Dnevniku Nove TV. Tijekom gostovanja njegove je fotografije vidjelo na tisuće ljudi, a preko društvenih mreža i još više.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OČEVID U TIJEKU Tragedija na Hvaru: Građevinski radnik pao sa kuće i preminuo na licu mjesta Slika nije dostupna Prekrasne fotografije plime FOTO Danas u Starom Gradu na Hvaru...

'Preko društvenih mreža moje fotografije u nekoliko sati pogleda više stotina tisuća fotografa i zaljubljenika u fotografiju iz cijeloga svijeta, što je također velika promidžba ne samo za Stari Grad već i za cijelu Hrvatsku', kaže Botteri na svojoj web stranici.

>> Njezina je fotografija šokirala čak i Facebook!

Najčešći motivi njegovih fotografija upravo su Stari Grad na Hvaru, otok Hvar i grad Split, te Jadransko more. 'Do današnjeg dana fotografirao sam oko 400.000 fotografija brojnih tematika. Fotografirao sam i oko 3.000 panoramskih fotografija različitih tematika, što mojoj fotoarhivi daje posebnu dimenziju', kaže Botteri.

Sudjelovao je i na raznim natjecanjima. Osvojio je čak 33 prva mjesta na natjecanju u kojemu sudjeluje preko sto tisuća fotografa iz cijeloga svijeta, a njegova je fotografija plime obišla cijeli svijet i prikupila nekoliko tisuća 'lajkova'. Botteri ističe kako ga plima fascinira i da u svojoj kolekciji ima preko 8.000 fotografija te tematike.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene