Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Fotografija plime poznatog hrvatskog umjetničkog fotografa obišla je svijet te su je vidjele na stotine tisuća ljudi. Ovaj hvarski fotograf na svjetskim je natjecanjima osvojio brojne prve nagrade i oduševio struku.


Petar Botteri poznati je hrvatski umjetnički fotograf. Rođen je na Hvaru, a o njemu su pisali i domaći mediji. U kolovozu je gostovao i u Dnevniku Nove TV. Tijekom gostovanja njegove je fotografije vidjelo na tisuće ljudi, a preko društvenih mreža i još više.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO Fotografije Hvara koje su oduševile strance Slika nije dostupna FOTO Danas u Starom Gradu na Hvaru...

'Preko društvenih mreža moje fotografije u nekoliko sati pogleda više stotina tisuća fotografa i zaljubljenika u fotografiju iz cijeloga svijeta, što je također velika promidžba ne samo za Stari Grad već i za cijelu Hrvatsku', kaže Botteri na svojoj web stranici.

>> Njezina je fotografija šokirala čak i Facebook!

Najčešći motivi njegovih fotografija upravo su Stari Grad na Hvaru, otok Hvar i grad Split, te Jadransko more. 'Do današnjeg dana fotografirao sam oko 400.000 fotografija brojnih tematika. Fotografirao sam i oko 3.000 panoramskih fotografija različitih tematika, što mojoj fotoarhivi daje posebnu dimenziju', kaže Botteri.

Sudjelovao je i na raznim natjecanjima. Osvojio je čak 33 prva mjesta na natjecanju u kojemu sudjeluje preko sto tisuća fotografa iz cijeloga svijeta, a njegova je fotografija plime obišla cijeli svijet i prikupila nekoliko tisuća 'lajkova'. Botteri ističe kako ga plima fascinira i da u svojoj kolekciji ima preko 8.000 fotografija te tematike.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook