Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Regionalno povezivanje

Otvoreno predstavništvo privredne komore Srbije u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu je otvoreno predstavništvo Privredne komore Srbije na kojem su nazočili predsjednici hrvatske i srpske gospodarske komore.

Obje strane vjeruju kako će ovo Predstavništvo još više zbiližiti i ojačati dobru gospodarsku suradnju. Predsjednik Privredne komore Srbije rekao je kako žali što se Predstavništvo nije otvorilo ranije, no nada se da će ovo mjesto biti u funkciji srpskog i hrvatskog gospodarstva.

Pročitajte i ovo Slab potres pogodio Zagreb Magnitude 1,2 Slab potres uznemirio dio Zagrepčana: "Osjetilo se kao kratka grmljavina" Dječji vrtić - 1 neugodno iznenađenje Povećali su im subvencije, ali ni to nije dovoljno, roditelji su ogorčeni: "Gradski je vrtić otprilike 200 eura jeftiniji"

"Komora jest bitna utoliko što će pomoći srpskoj privredi u njenom bržem, boljem i kvalitetnijem poslovanju na hrvatskom tržištu", rekao je Drenislav Žekić, direktor Predstavništva PKS u Hrvatskoj.

"Nama je izuzetno važno regionalno povezivanje i kvalitetna regionalna saradnja", ističe Miloš Bugarin, predsjednik Privredne komore Srbije.

"To je jedna jaka poruka ekonomske zajednice u Srbiji da vidi Hrvatsku kao dio jedinstvenog ekonomskog prostora kojem pripada, i Srbija, i Hrvatska, i BiH, i Crna Gora", kaže Nadan Vidošević, predsjednik HGK-a.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene