Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Zagrebu je otvoreno predstavništvo Privredne komore Srbije na kojem su nazočili predsjednici hrvatske i srpske gospodarske komore.


Obje strane vjeruju kako će ovo Predstavništvo još više zbiližiti i ojačati dobru gospodarsku suradnju. Predsjednik Privredne komore Srbije rekao je kako žali što se Predstavništvo nije otvorilo ranije, no nada se da će ovo mjesto biti u funkciji srpskog i hrvatskog gospodarstva.

Vezani članci Domagoj Mikić Detalji iskaza privedenog muškarca: "Bili su zajedno u stanu. On se onesvijestio, a kad se probudio, djevojka je bila mrtva i uspaničio se" Policija na mjestu očevida u Sopotu U Novom Zagrebu pronađeno beživotno tijelo žene, susjedi u šoku: "Bila je zamotana u tepih i odbačena na stepenicama"

"Komora jest bitna utoliko što će pomoći srpskoj privredi u njenom bržem, boljem i kvalitetnijem poslovanju na hrvatskom tržištu", rekao je Drenislav Žekić, direktor Predstavništva PKS u Hrvatskoj.

"Nama je izuzetno važno regionalno povezivanje i kvalitetna regionalna saradnja", ističe Miloš Bugarin, predsjednik Privredne komore Srbije.

"To je jedna jaka poruka ekonomske zajednice u Srbiji da vidi Hrvatsku kao dio jedinstvenog ekonomskog prostora kojem pripada, i Srbija, i Hrvatska, i BiH, i Crna Gora", kaže Nadan Vidošević, predsjednik HGK-a.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.