Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veliko proširenje

Hrvatska atrakcija u centru Kopenhagena: "Prekrasan, nov i zabavan..."

Aktualno Galerija Hrvatska atrakcija u Kopenhagenu - 1 Hrvatska atrakcija u Kopenhagenu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Hrvatska atrakcija u Kopenhagenu - 2 Hrvatska atrakcija u Kopenhagenu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Hrvatska atrakcija u Kopenhagenu - 3 Hrvatska atrakcija u Kopenhagenu - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Hrvatska atrakcija u Kopenhagenu - 4 Galerija 1/4 >>
Hrvatska atrakcija u Kopenhagenu. Otvoren je Muzej Iluzija koji se smjetio u najpopularnijoj ulici tog danskog grada. Ima više od 70 atraktivnih eksponata od kojih neki upravo tu imaju svoju svjetsku premijeru.

Spoj zabave i edukacije s hrvatskim pečatom smjestio se točno u centru Kopenhagena. Nakon što su otvorili Muzej Iluzija u Las Vegasu iduća adresa hrvatskim osnivačima bila je upravo Danska.

"Ovo je do sada naš najveći Muzej iluzija. Sam prostor prostire se na 1200 kvadrata, ukupan prostor je 1800. Ovdje smo osim što smo unaprijedili sam proizvod muzeja i dodali neke nove egzibite koje se igraju s percepcijom i lovom svjetla prilagodili i neke da budu baš za Kopenhagen i Dansku vodeći se nekim njihovim specifičnostima", rekao je Teo Širola, direktor Muzeja.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Nakon upozorenja Ustavnog suda Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Pa će se tako posjetitelji primjerice moći penjati uz povijesnu kopenhagensku fasadu i razne druge znamenitosti koje imaju poveznice s lokalitetom i odaju počast danskoj kulturi i povijesti.

Sve ove iluzije i eksponati nastaju u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Andrej Abramović, Lovorka Kušan i Goran Selanec Istaknuli manjkavosti Troje sudaca protiv odluke o Milanoviću: "Ovo je prijetnja novom Saboru da paze što rade"

"Puno novih eksponata, puno truda uloženo od cijelog tima. Muzej izgleda prekrasno, novi je, zabavan je tako da se koncept širi sad na 47 lokacija širom svijeta. Nastavljamo širiti koncept po Americi", kazao je Roko Živković, osnivač Muzeja.

Svečano otvorenje u Kopenhagenu je održano sinoć uz njihova brojna poznata lica.
 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene