Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkazano ročište

Mostovci PPD nazvali ruskim igračima pa dobili tužbu: ''Zanimljivo je ovo''

Aktualno Galerija PPD tuži most; ilustracija - 1 PPD tuži most; ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr PPD tuži most; ilustracija - 2 PPD tuži most; ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr PPD tuži most; ilustracija - 3 PPD tuži most; ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 PPD tuži most; ilustracija - 4 Galerija 1/4 >>
Otkazano je ročište na kojem Prvo plinarsko društvo (PPD) traži novčanu odštetu od Mostovih zastupnika Zvonimira Troskota i Nikole Grmoje zbog povrede časti i ugleda.

Ponovno je otkazano ročište u tužbi Prvog plinarskog društva protiv Mostovih zastupnika Nikole Grmoje i Zvonimira Troskota. PPD traži novčanu odštetu od saborskih zastupnika zbog povrede časti i ugleda jer su ih nazvali ruskim igračima.

Mostovci PPD pozivaju da više ne odugovlače sa sporom koji su sami započeli i da ne guše ionako preopterećeni pravni sustav. Novo ročište u ovome slučaju na Općinskom sudu u Zlataru zakazano je za lipanj.

Pročitajte i ovo Ilustracija Upad u sustav Hakeri ukrali novac hrvatskim odvjetnicima, jedan je uhićen: Šteta je velika

Otkazivanje ročišta komentirali su i Grmoja i Troskot.

"Zanimljivo je evo da se po drugi put ne pojavljuju na ročištu, nisu im došli svjedoci koje su oni tražili i da im sutkinja izlazi u susret i odgađa ročište sada za lipanj mjesec, ovo predugo traje", izjavio je Grmoja.

Pročitajte i ovo Ivan Malenica Aktualne teme Problem s ovrhama sve je veći, što čini Vlada? ''Vidjet ćemo postoji li potreba da se mijenja zakon''

Da PPD želi samo ušutkati kritičare, smatra Troskot.

"Što se tiče Nikole Grmoje, kod njega potražuju 25.000 kuna odnosno 3000 eura, kod mene negdje oko 1200 eura, gdje po samim iznosima vidite da tvrtka koja ima milijarde na svojim računima potražuje poprilično smiješne iznose što vam pokazuje zapravo da oni na ovakav način žele prestrašiti svakoga tko iskaže svoje mišljenje", rekao je Troskot.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr. 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene