Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BIO I U HEINZELOVOJ

Otac nestale Marijane bio na razgovoru u policiji: "Uzeli su mi DNK, širi se istraga"

Otac nestale Marijane Seifert stigao je u Zagreb. U Heinzelovoj je bio na razgovoru.

"Ja sam u Zagrebu. Došao sam sinoć", rekao nam je Ivo Kovačević, otac koji od travnja ove godine proživljava najgoru noćnu moru - nestanak kćeri. 

Tada je iz doma u Lastovskoj ulici u Zagrebu nestala Marijana Seifert, pobjednica regionalnog Big Brothera. Od tog dana ni za gospodina Ivu ni za suprugu nema mira.

Stigao je u Zagreb kako bi došao bliže kakvim-takvim odgovorima. Svoj auto jutros je parkirao pred policijsku postaju u Krugama koja vodi slučaj. Zatim je oko podneva otišao i Heinzelovu.

"Dao sam DNK, rekli su mi da se istraga širi na više strana. Više od toga mi nisu znali reći jer istraga traje. No, koliko sam shvatio, više je neće tražiti samo u Savi", rekao je Ivo Kovačević.

Razgovor ga je malo smirio.

"Sad vidim da policija radi svoj posao. Lakše mi je jer je i drugačiji pristup nego prije. Kaže meni jedan policajac da me razumije, da ima i on djecu. I da ovdje mogu biti koliko hoću. Lakše mi je kad sam ovdje, kad gledam što i kako rade. Iako, najzadovoljniji bih bio da znam išta konkretno, je li ona živa ili mrtva", dodaje otac.

"Ja ne želim skretati pozornost na sebe, ja ne želim prosvjed. Da sam htio, sa mnom bi ovdje bilo 50-60 mojih suboraca", objašnjava dalje. 

Do kraja dana, do kasno u noć, kako kaže, bit će u automobilu pred postajom, a onda će u iznajmljeni apartman koji sam plaća. Košta i to, na zadnji boravak u Zagrebu potrošio je gotovo cijelu svoju mirovinu. 

Za vikend se vraća u Knin. Tamo je proveo i blagdan Svih svetih.

"Dan prije Svih svetih bili smo na selu u kojem su mi pokopani otac, majka, sestra koja je 1991. poginula u nesreći i njezin sin. Mrtvim roditeljima sam se obratio, rekao sam: 'Vi znate gdje vaša kćer zakopana, ja ne znam di je moja'", rekao je otac nestale Marijane za kraj.


 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene