Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'U velikom smo šoku'

Otac djevojčice iz Poljske: Nismo je namjerno ostavili u automobilu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U velikom smo šoku, ne želimo davati nikakve izjave - kratko je dometnuo otac šetogodišnje djevojčice iz Poljske koja je prošle subote u Omišlju na otoku Krku ostala zatvorena u automobilu čitavih 45 minuta

'Nismo je namjerno ostavili u autu. U velikom smo šoku, ne želimo davati nikakve izjave - kratko je dometnuo otac šetogodišnje djevojčice iz Poljske koja je prošle subote u Omišlju na otoku Krku ostala zatvorena u automobilu čitavih 45 minuta zbog čega je doživjela toplotni udar.

Pročitajte i ovo Vojnici koji se bore protiv Boko Harama Otmica iz škole Djevojčica koju je prije 10 godina oteo Boko Haram spašena je, ali nije bila sama... Donald Tusk Izbori Poljski nacionalisti pobijedili na lokalnim izborima, ali Tuskova stranka pobijedila u većini regija

Roditelji su svakodnevno uz nju na Odjelu intenzivne njege Dječje bolnice Kantrida u Rijeci. Iako liječnici nisu previše optimistični kada je riječ o njezinom oporavku jer je stanje svijesti kod djevojčice nepromijenjeno, procjenjuju da će cijeloga života biti ovisna o tuđoj pomoći, roditelji, čini se, ipak vjeruju u njezin oporavak. Mozak je vidno oštećen, no šanse uvijek postoje, kazao je prof.dr. Igor Prpić, predstojnik Klinike za pedijatriju Dječje bolnice Kantrida. Potvrdio je kako djevojčica može podnijeti put do Poljske, a riječki su liječnici spremni i pratiti je na putu.

U razgovoru s Agom Muratovićem, vlasnikom aprtmana u kojem su uz ovu, odsjele još dvije poljske obitelji i ukupno šestero djece, veli kako su roditelji stradale djevojčice optimistični. Ispričali su mu da djevojčica ipak povremeno reagira na njihove riječi, pa je tako ocu, u jednom trenutku stisnula ruku, a majci, nakon što joj je ona uporno ponavljala da joj pokaže kako pere zube, to djevojčica uspjela rukom i pokazati. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene