Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Alessandro Avenati

Otac dječaka nad kojim je odgođena ovrha: ''Nećemo podviti rep, dovest ćemo Cesarea kući''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
''Danas nam, kao i obično, nisu vratiti Cesarea kući'', napisao je Alessandro Avenati, otac dječaka Cesarea kojeg je Centar za socijalnu skrb u utorak trebao oduzeti majci kako bi živio s ocem u skladu sa sudskom presudom.

Alessandro Avenati požalio se na Facebooku da se jučer trebao suočiti s 3.500 ljutih Hrvata koji su se okupili ispred zgrade u kojoj Cesare živi s majkom i koji su bili spremni spriječiti ovrhu nad dječakom. Pozvao je da se njegov sin vrati kući jer je to što ostaje u Hrvatskoj nepravda.

Pročitajte i ovo Vijetnamci angažiranje botova Vijetnamci lajkaju HDZ: "Svi ih kupuju. Netko kupuje iz Vijetnama, netko iz Kozari Puteva" Hrvoje Prpić Globalni problem Stručnjak pojašnjava što bi mogao biti razlog pada Facebooka i Instagrama, oglasili se iz Mete

''Danas kao i obično, nisu nam vratili Cesarea. U Rimu sam i na izmaku snaga. Izvarali su me i ostavili da se sam suočim sa 3.500 ljutitih Hrvata. Ni sina nisam vidio. Ali ne predajem se . Nina ima 30.000 pratitelja, iako jede muškarce i djecu (moguće je da je ovo neka metafora eufamizam). SAD je red na nas da pokazemo da smo najratoborniji od 4 milijuna stanovnika Hrvatske. Nas ima 60 milijuna. Nećemo podviti rep, dovest ćemo Cesarea kući. Provjerite na internetu kod Nine Kuluz što se dogodilo i shvatit ćete kakva mi je nepravda nanesena'', napisao je na svom profilu na Facebooku.

 

Avenatiju smo poslali upit da nam ispriča svoju stranu priče te ćemo je objaviti ako odgovori na upit.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene