Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

''Danas nam, kao i obično, nisu vratiti Cesarea kući'', napisao je Alessandro Avenati, otac dječaka Cesarea kojeg je Centar za socijalnu skrb u utorak trebao oduzeti majci kako bi živio s ocem u skladu sa sudskom presudom.


Alessandro Avenati požalio se na Facebooku da se jučer trebao suočiti s 3.500 ljutih Hrvata koji su se okupili ispred zgrade u kojoj Cesare živi s majkom i koji su bili spremni spriječiti ovrhu nad dječakom. Pozvao je da se njegov sin vrati kući jer je to što ostaje u Hrvatskoj nepravda.

Vezani članci Slika nije dostupna Otac malenog Cesarea nije došao u Centar za socijalnu skrb, ročište odgođeno za 6. rujna Slika nije dostupna HGSS opet oduševio postom na Facebooku

''Danas kao i obično, nisu nam vratili Cesarea. U Rimu sam i na izmaku snaga. Izvarali su me i ostavili da se sam suočim sa 3.500 ljutitih Hrvata. Ni sina nisam vidio. Ali ne predajem se . Nina ima 30.000 pratitelja, iako jede muškarce i djecu (moguće je da je ovo neka metafora eufamizam). SAD je red na nas da pokazemo da smo najratoborniji od 4 milijuna stanovnika Hrvatske. Nas ima 60 milijuna. Nećemo podviti rep, dovest ćemo Cesarea kući. Provjerite na internetu kod Nine Kuluz što se dogodilo i shvatit ćete kakva mi je nepravda nanesena'', napisao je na svom profilu na Facebooku.

 

Avenatiju smo poslali upit da nam ispriča svoju stranu priče te ćemo je objaviti ako odgovori na upit.

Dnevnik

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju