Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Karamarko o Vladi

'Mene žele sotonizirati, a od djece napraviti zombije'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šef HDZ-a Tomislav Karamarko uputio je oštru kritiku Vladi Zorana Milanovića.

Osvrnuvši se na godinu dana Vlade Zorana Milanovića Karamarko je rekao da 'ne da su zaslužili jedinicu, već nulu'. Istaknuo se da se Vlada po njegovoj ocjeni pokazala kao 'nesposobna' i 'nenarodna' te poručio da HDZ +govori jezikom svoga naroda'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Na sjednici Vlada objavila nove cijene goriva Andrej Plenković Anketa Dnevnika Nove TV Vjerujete li da će s novom Vladom biti bolje? Pogledajte kako ste glasali

'Ovu vlast treba što prije skinuti. Jedino što zna jest uvoditi agresorske poreze, a od svih točaka Plana 21 uspjela je izrealizirati samo jednu i to 22., političke čistke po ministarstvima i javnim poduzećima. Pokazuje maksimalnu impotenciju i proizvode afere u kojima se pokušava mene sotonizirati. No to im neće uspjeti', poručio je Karamarko i dodao da će, ako nestane HDZ-a, nestati i autentične Hrvatske.

'HDZ je stranka svoga naroda, govori jezikom svoga naroda, ima emocije svoga naroda koji stoljećima pati za svoju neovisnost. Za nju je proliveno puno krvi, palo mnogo života i zato je ovo skupa država i zato nećemo dopustiti da nam nabijaju komplekse', rekao je Karamarko na Svečanoj akademiji održanoj u punoj kinodvorani Hrvatskog doma u Đakovu.

>> 'Letak o zdravstvenom odgoju dostavlja se na više mjesta'

'Ova vlast kritizira Crkvu od koje pravi neprijatelja broj jedan. Oni uvode zdravstveni odgoj u škole da bi djeci pričali trivijalne stvari, a zapravo samo time žele maknuti vjeronauk iz škola, da bi stvorili neke zombije i ušli u EU bez imena i prezimena. U Uniju moramo ući kao ponosni Hrvati, a ne kao neki odlomljeni neidentificirani komad bivše jugo-tvorevine', rekao je Karamarko.

Rekao je kako Milanovićeva Vlada nema rješenja za nezaposlenost, a da je nezaposlenih sve više. ' U Vladi nema stručnjaka s rješenjem za krizu, već su u Vladi Nostradamusi koji predviđaju: ako ne bude bolje u 2013. bit će u 2014...', izjavio je Karamarko i dodao kak će Vlada na kraju za sve orkiviti narod. Na pitanje novinara bi li on bio spreman sudjelovati u tehničkoj Vladi Karamarko je odgovorio potvrdno.

Tomislav Karamarko danas je u Đakovu na obilježavanju 23. godišnjice osnivanja HDZ-a za Đakovo i Đakovštinu. (A.M./ A.E./ Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene