Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostojić:

'Policija će o istrazi o kukastom križu izvijestiti kad bude imala rezultate'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na pitanje kakva su njegova saznanja odgovorio je da će kao ministar 'po pet-tisućiti put ponoviti da se ne bavi kriminalističkim istraživanjima'.

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić izjavio je u četvrtak da će policija o istrazi u vezi kukastog križa na Poljudu izvijestiti onoga trenutka kad bude imala rezultate.

Pročitajte i ovo Sudar dva vojna malezijska helikoptera tragedija u Maleziji VIDEO Objavljena snimka strašne nesreće: Dva vojna helikoptera sudarila se tijekom vježbe, poginulo 10 ljudi Ranko Ostojić nije baš zadovoljan Znakovita poruka utjecajnog SDP-ovca: "Vidiš li prijatelju ona tri čobana?"

Organizatoru utakmice, Hrvatskom nogometnom savezu, trebalo je tri dana da pregleda vlastite kamere, a policiji se predbacuje da joj istraga traje predugo. Policija to neće nikad napraviti bez dokaza i bez točnih stvari, pa je treba pustiti da odradi svoj posao, rekao je Ostojić novinarima na zagrebačkom Preradovićevom trgu, gdje je nazočio prigodnom programu u povodu Svjetskog dana izbjeglica.

'ŠIRENJE SEKSIZMA' Prijavili ministra Ostojića zbog izjave o bivšoj misici

Snimke s 84 kamere s poljudskog stadiona pregledavaju se u tri smjene, a policija će o tome izvijestiti kada bude imala rezultate, poručio je Ostojić. Na dodatno pitanje kakva su njegova saznanja odgovorio je da će kao ministar "po pet-tisućiti put ponoviti da se ne bavi kriminalističkim istraživanjima".

"Nisam ja pronašao krivca, pronašla ga je policija", odgovorio je na novinarsko pitanje o tome da je prije dva dana ipak rekao kako je HNS kao organizator utakmice kriv jer nije na vrijeme uočio iscrtanu svastiku. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene