Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ministar unutarnjih poslova odgovorio je na Facebooku na komentar vezan uz policijsku akciju u Pučišćima.


'Bilo je već puno komentara o policijskom desantu na Braču, ukratko dragi ministri, članovi Vlade, i ostalo popratno osoblje, nemojte smesti s uma da vas upravo radnici hrane', komentar je građanina ostavljen na Vladinoj Facebook stranici.

Vezani članci Davor Bernardić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Bernardić: SDP nije u pat-poziciji, sve funkcionira, sve regularno Davor Bernardić (Foto: Zarko Basic/PIXSELL) Davor Bernardić neće se povući, želi biti predsjednik Kluba zastupnika

Prvi koji je odgovorio bio je ministar policije Ranko Ostojić.

'Nakon 18.4., kad je spriječen ulazak stečajnog upravitelja u Jadrankamen, danas je temeljem zahtjeva suda radi očekivanog otpora upućeno 73 policjiskih službenika da provedu istu odluku', kaže Ostojić.

>> Radnici Jadrankamena: Ako stečajni upravitelj ponovno dođe, opet ćemo ga spriječiti

Dodao je kako firma ima 123 milijuna kuna duga za koje nitko ranije nije pisnuo, a Orešar, koji više nije vlasnik, 'samo' je 20 godina bio tamo.

Ostojić navodi da su sada neki shvatili kako je Orešar taj. 'Možda su mogli primijetiti prijavu iz 2000. godine, ali to ne mijenja puno važnije, čemu kamenje, prijetnje krvlju, letve, krađa auta, napadi i vrijeđanje policajaca, rušenje stabala, i onda se navodni vođa sakrije u kući, izvještava o desantu, ima halucinacije, i ponovit će skrivanje, kad ponovno ukrade auto, i izbacit ženu i djecu da ga štite, a onda će kao pravi sindikalni vođa pod krevetom pričati o specijalcima, i uporno šutjeti koliko mu je godina bez da zucne Orešar je bio vlasnik', kaže ministar Ostojić.

Odgovor ministra Ostojića Vlada je prenijela i na svojem Twitter profilu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.