Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kraj potrage

Nakon osam dana potrage pronađena 17-godišnja Šibenčanka Matea

Matea Anaković (Foto: Nestali.hr)
Matea Anaković (Foto: Nestali.hr) Foto: Nestali.hr
Nako osam dana potrage pronađena je Matea Anaković, 17-godišnja Šibenčanka koja je nestala iz svog roditeljskog doma krajem prošlog tjedna.

Matea Anaković, 17-godišnja Šibenčanka koja je nestala iz svog roditeljskog doma krajem prošlog tjedna, pronađena je i na sigurnom je, potvrdili su za za DNEVNIK.hr u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave šibensko-kninske.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje Matea Anaković (Foto: Nestali.hr) DANIMA JE TRAŽE Gdje je mlada Šibenčanka Matea? Policija pregledava i snimke nadzornih kamera

U stvari, Matea se sama vratila kući u subotu navečer, nije ozlijeđena, a o detaljima gdje je bila i što je radila policija, kako je pojasnila glasnogovornica Marica Kosor, ne može govoriti jer je riječ o maloljetnoj osobi. U svakom slučaju, istražit će detalje ovog nestanka.

Matea je iz svog obiteljskog doma otišla prije osam dana, nije se vraćala doma niti zvala roditelje. Iz svog mobitela izvadila je SIM karticu i ostavila je u svojoj sobi. Njen nestanak prijavila je majka, i od tada je trajala opsežna potraga policije koja je pozvala i sve građane u pomoć s informacijama.

Mateina majka Maja Anaković ispričala je da je poznanik obitelji vidio Mateu kako ulazi u bijeli automobil ispred zgrade na Baldekinu u kojoj obitelj živi.

Na svu sreću, nakon više od tjedan dana potraga je uspješno završena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene