Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na zgradi 'Prosvjete' razbijeno staklo

Osijek: Na pravoslavnoj crkvi uvredljivi grafiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zgradi srpskog kulturnog društva 'Prosvjeta' u Donjem gradu u Osijeku netko je kamenom razbio staklo, a na fasadi pravoslavne crkve Uspenija presvete Bogogorodice crnim autolakom ispisao grafite neprimjerenog sadržaja, izvijestila je danas PU Osječko-baranjska.

Ta su kaznena djela počinjena u noći s 15 na 16 travnja, a policija nastavlja rad na pronalaženju počinitelja.

Policija je također danas izvijestila da na jučerašnjem mirnom prosvjedu protiv haške osude hrvatskih generala Gotovine i Markača održanom između 13 i 14,45 sati u Osijeku u organizaciji udruga proizašlih iz Domovinskog rata Osječko-baranjske županije bilo oko tri tisuće građana.

Pročitajte i ovo Čuvari Kristova groba Velika tradicija U Betini se održava običaj čuvanja Kristova groba: Pazi se na svaki detalj, a biti dio toga posebna je čast Fra Stjepan Brčina Opleo i po muškarcima VIDEO Pogledajte govor franjevca: "Ona od sebe napravi mačku idola da pola sela trči za njom. Dečki, važno je da ste oprezni, da vam se svašta ne podvali"

>> VIDEO: Prosvjedi diljem Hrvatske zbog presude Gotovini i Markaču

U mirnom prosvjedu zbog haške osude hrvatskih generala održanom jučer u Đakovu od 10 do 11 sati sudjelovalo je 50 ljudi, izvijestila je policija. (Hina)


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene