Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Državi dužan 22 milijuna kuna

Osam tvrtki traži stečaj Kerumove tvrtke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na splitskom Trgovačkom sudu proteklih je tjedana zaprimljeno osam novih zahtjeva za stečajem tvrtke Kerum d.o.o., doznaje se na tom sudu.

Riječ je o zagrebačkim tvrtkama Salvia, Intermims i AWT International, čakovečkom Fructus Krestu i Međimurki, Mesnoj industriji braće Pivac iz Vrgorca, PIP-u iz Pisarovine, te DISA iz Splita. Navodno je riječ o milijunskim dugovima.

Pročitajte i ovo Sofija Preljvukić i Robert Vulić - 3 Ususret svetom Duji Cijeli se grad priprema za svoj dan: Uoči dana sv. Duje podijeljene nagrade grada Splita, održan prigodan program Željko Kerum Tko da više Kerumovo zapušteno zemljište prodano za 40.100 eura, a na prodaju idu i druge njegove nekretnine

>> Kerum: Izgleda da će me morat' trpit' još četiri godine

Neki mediji navode da je vlasnik te propale tvrtke Željko Kerum nedavno uplatio 1,25 milijuna kuna duga tvrtki Prodis iz Zagreba i Perfa Bio iz Donje Stubice.

Tvrtka 'Kerum' našla se i na listi Porezne uprave zbog duga državi u iznosu većem od 22 milijuna kuna poreza.

Doznaje se da je Željko Kerum jučer sat vremena bio u Općinskom državnom odvjetništvu gdje je svjedočio u slučaju koji se vodi jer nije pokrenuo stečaj svoje tvrtke koja nema uvjete za poslovanje zbog čega joj je račun u blokadi. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene