Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu razgovarali o suradnji

Orešković čestitao Lorencinu na odličnim rezultatima u turizmu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mandatar Orešković čestitao je ministru Lorencinu na odličnim turističkim rezultatima i aktivnostima koje su rezultirale povećanjem turističkog prometa, prihoda i konkurentnosti Hrvatske kao turističke destinacije.

Ministar Lorencin susreo se jutros s manadatarom Tihomirom Oreškovićem, kojeg je upoznao sa stanjem u turističkom sektoru.

Pročitajte i ovo PR Oglas Koja znanja i tehnologije već ove sezone mogu osigurati veću kvalitetu usluge i prihode vlasnicima obiteljskog smještaja? Ilustracija Kvaliteta života Dobar dio hrvatskih građana zarađuje na nekretninskom biznisu: Moguća su nova ograničenja

Prije svega razgovarali su o postignutim turističkim rezultatima prometa i prihoda, realiziranim investicijama u ove četiri godine te planiranim za naredno razdoblje, Strategiji razvoja turizma i Strateškom marketinškom planu te zakonskim prijedlozima koji su u izradi.

Također, ministar Darko Lorencin informirao je mandatara o aktivnostima koje je Ministarstvo turizma poduzimalo u posljednje četiri godine te o stanju na našim najvažnijim tržištima kao i mjerama poticanja turističkog sektora u Hrvatskoj i suradnjom s inozemnim poslovnim partnerima koji dovode turiste u našu zemlju.

Mandatar Orešković čestitao je ministru Lorencinu na odličnim turističkim rezultatima i aktivnostima koje su rezultirale povećanjem turističkog prometa, prihoda i konkurentnosti Hrvatske kao turističke destinacije, stoji u priopćenju Ministarstva turizma.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene