Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mandatar Orešković čestitao je ministru Lorencinu na odličnim turističkim rezultatima i aktivnostima koje su rezultirale povećanjem turističkog prometa, prihoda i konkurentnosti Hrvatske kao turističke destinacije.


Ministar Lorencin susreo se jutros s manadatarom Tihomirom Oreškovićem, kojeg je upoznao sa stanjem u turističkom sektoru.

Vezani članci Poziv: Kaići u raljama birokracije - 5 Kaići zapeli u raljama birokracije, diže se pobuna na Jadranu: ''Priča je ista duž cijele obale. Uništava se jedan mali biznis'' Ilustracija Turisti masovno dolaze, ali ih vraćaju jer nema sezonskih radnika: "Ne žele raditi 10 sati dnevno za 600 eura"

Prije svega razgovarali su o postignutim turističkim rezultatima prometa i prihoda, realiziranim investicijama u ove četiri godine te planiranim za naredno razdoblje, Strategiji razvoja turizma i Strateškom marketinškom planu te zakonskim prijedlozima koji su u izradi.

Također, ministar Darko Lorencin informirao je mandatara o aktivnostima koje je Ministarstvo turizma poduzimalo u posljednje četiri godine te o stanju na našim najvažnijim tržištima kao i mjerama poticanja turističkog sektora u Hrvatskoj i suradnjom s inozemnim poslovnim partnerima koji dovode turiste u našu zemlju.

Mandatar Orešković čestitao je ministru Lorencinu na odličnim turističkim rezultatima i aktivnostima koje su rezultirale povećanjem turističkog prometa, prihoda i konkurentnosti Hrvatske kao turističke destinacije, stoji u priopćenju Ministarstva turizma.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju