Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kuća u Maksimiru

Policija objavila što je uzrok požara u kojem je poginuo sin, a otac završio u bolnici

Očevid kuće u Ulici Zeleni kut - 1
Očevid kuće u Ulici Zeleni kut - 1 Tomislav Kristo/Cropix
Aktualno Galerija Očevid kuće u Ulici Zeleni kut - 1 Očevid kuće u Ulici Zeleni kut - 1 Foto: Tomislav Kristo/Cropix Očevid kuće u Ulici Zeleni kut - 2 Očevid kuće u Ulici Zeleni kut - 2 Foto: Tomislav Kristo/Cropix Očevid kuće u Ulici Zeleni kut - 3 Očevid kuće u Ulici Zeleni kut - 3 Foto: Tomislav Kristo/Cropix +0 Očevid kuće u Ulici Zeleni kut - 4 Galerija 1/4 >>
Uzrok požara koji je u utorak izbio u Maksimiru vjerojatno je neugašen opušak cigarete.

Zagrebačka policija izvijestila je da je požar, u kojem je u utorak navečer u kući u Maksimiru smrtno stradao muškarac najvjerojatnije izazvan opuškom cigarete.

U policiji kažu da je obavljenim očevidom utvrđeno kako je požar izbio uslijed otvorenog plamena zbog opuška cigarete, a potom se proširio po obiteljskoj kući u Ulici Zeleni kut.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jedna osoba ubijena VIDEO Izraelske snage upale u bolnicu! "Imamo informacije da se tamo nalaze taoci"

Dan ranije policija je priopćila da je u požaru, koji je izbio u utorak oko 23 sata, smrtno stradao muškarac, dok je drugoj osobi zbog udisanja dima liječnička pomoć pružena u KBC-u Zagreb.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene