Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pa zar nije dosta?

Opet lažna sniženja?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U moru poskupljenja građani jedva čekaju da nekim proizvodima padne cijena, ovomjesečne 'snižene cijene' zapravo su prošlomjesečne redovne cijene.

Portal supermarketi.info i ovaj je mjesec proveo analizu cijena u supermarketima u odnosu na prošli mjesec. Nova analiza pokazuje da do očekivanih poskupljenja nije došlo, štoviše više je proizvoda koji su pojeftinili nego proizvoda koji su poskupjeli.

Pročitajte i ovo Stigle jagode - 2 Pitanje prioriteta Na tržnice stigle domaće jagode, nikada ih nije bilo manje i nikada nisu bile skuplje Boris Vujčić Hrvatska najgora u Eurozoni Upozorenje guvernera: Glavni doprinos inflaciji daju usluge, rast cijena će se nastaviti

>> FOTO: Bahatost trgovačkih lanaca - drugi dio!

No, u nekim supermarketima je primjećeno da se prošlomjesečne cijene nekih proizvoda ovaj mjesec prikazuju kao 'snižene cijene'.

Stoga se u narednom razdoblju može očekivati poskupljenje upravo tih proizvoda. Jedno od objašnjenja za poskupljenja je predstojeća turistička sezona.

Podsjetimo, u travnju je naš portal u suradnji sa svojim čitateljima ukazao na bahatost trgovačkih lanaca i njihovih 'sniženja' od jedne lipe, a ponekad niti toliko.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene