Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema zapisnicima, na tom području su evidentirana tri minska polja s 50 mina PROM i 78 PMA3, a područje je jasno i vidljivo označeno s 28 oznaka minske opasnosti.


Uz poplavljena minski sumnjiva područja u općinama Gunja i Vrbanja, danas je poplavljeno minski sumnjivo područje u predjelu šume Somovac u Općini Nijemci, u Vukovarsko-srijemskoj županiji, priopćio je Vladin Ured za razminiranje.

BiH: Eksplodirala mina kod Brčkog nakon poplave

Vezani članci Poplava u Zagrebu u srpnju 2020. godine Grad Zagreb dijelit će novčanu pomoć za štetu od poplava u srpnju prošle godine. Ovo su uvjeti Poplavljena je Gradska tržnica u Rijeci - 3 Plima i kiša uzrokovale "atrakciju" u gradu: Ponovo poplavljeno područje riječke tržnice

Područje se nalazi oko 4,5 kilometra jugoistočno od sela Lipovac, neposredno uz granicu sa Srbijom. Površina minski sumnjivog područja je 1,4 milijuna četvornih metara, u dužini pokriva oko 4,5 kilometra, a široko je od 250 do 750 metara.

Prema zapisnicima, na tom području su evidentirana tri minska polja s 50 mina PROM i 78 PMA3, a područje je jasno i vidljivo označeno s 28 oznaka minske opasnosti. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook