Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izbori krajem godine

On je HDZ-ov kandidat za predsjedničke izbore? Evo što kaže o bitci za Pantovčak

Ured predsjednika, ilustracija
Ured predsjednika, ilustracija Goran Stanzl/Pixsell
Aktualno Galerija Ured predsjednika, ilustracija Ured predsjednika, ilustracija Foto: Goran Stanzl/Pixsell Ilustracija Ilustracija Foto: Cropix Nabava Pantovčak - 3 Nabava Pantovčak - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Posljednje pripreme za inauguraciju Galerija 1/4 >>
Davor Ivo Stier (HDZ) nije želio potvrditi nagađanja je li on predsjednički kandidat HDZ-a.

Kandidati na predstojećim izborima za Europski parlament: Davor Ivo Stier (HDZ), Biljana Borzan (SDP), Božo Petrov (Most), Gordan Bosanac (Možemo!) i Davor Dretar (DP) sučelili su se u današnjoj Demontaži pod vodstvom Sabine Tandare Knezović.

Reporterka Dnevnika Nove TV pitala je Stiera je li on kandidat HDZ na predsjedničkim izborima koji će se održati krajem 2024. godine. 

"Ja sam potpuno fokusiran na izbore za EU parlament, ne razmišljam ni o čemu drugome. Dakle, razmišljam samo da pobijedimo na ovim izborima", rekao je Stier.

Pročitajte i ovo Demontaža Nova epizoda Demontaže Zaiskrilo između Bosanca i Petrova: "Vratila mi se neka slika, kao da slušam svećenika"

HDZ još uvijek nije otkrio tko bi mogao biti njihov kandidat na predsjedničkim izborima, a Zoran Milanović nije otkrio hoće li ići u utrku po drugi mandat na Pantovčaku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene