Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne vjeruju svi brojkama

HDZ se hvali brojkama, Dretar poručuje: "To je kao prekrasna djevojka navečer u klubu, a ujutro slijedi otrežnjenje kad se opere"

Uoči izbora za Europski parlament, Hrvatska udruga poslodavaca organizirala je panel, a glavno pitanje bilo je kako ojačati hrvatsko gospodarstvo?

Hrvatska udruga poslodavaca organizirala je panel za kandidate na izborima za Europski parlament. Jedno od glavnih pitanja bilo je – kako ojačati hrvatsko gospodarstvo? Iz HDZ-a poručuju da je hrvatsko gospodarstvo profitiralo ulaskom u Europskoj uniji

"Danas imamo najveće stope rasta u EU. U prvom kvartalu ove godine raste BDP. Imamo i 280 000 više zaposlenih nego prije 8 godina“, rekao je Marko Pavić koji je na listi HDZ-a za Europski parlament.

No iz drugih stranaka to tako ne vide pa je Davor Dretar, kandidat za Europski parlament na listi DP-a komentirao kako su sve te brojke problematične.

Pročitajte i ovo Ilustracija Imaš pravo, ostvari ga Tko sve ima pravo na uslugu besplatne pomoći u kući i kako je ostvariti

"Sve ove brojke koje smo čuli izgledaju kao prekrasna djevojka koju netko upozna navečer u klubu, a onda ujutro slijedi otrežnjenje kad se ona opere“, rekao je Dretar.

Više detalja o tome kako su kandidati za Europske izbore komentirali hrvatskog gospodarstvo pogledajte u prilogu reporterke Dnevnika Nove TV Petre Buljan.

 Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene