Doček Nove godine u Zagrebu - 1
Doček Nove godine u Zagrebu - 1 Foto: DNEVNIK.hr

Tradicionalno, političari su na Silvestrovo nazdravljali na zagrebačkoj špici. Na politički burnu godinu na izmaku, premijer Andrej Plenković nije se želio osvrtati. Nisu to, međutim, propustili učiniti poslodavci koji vjeruju u reforme, ali ni premijerovi bliski suradnici.


Andrej Plenković nije komentirao kakve poteze će Vlada vući kako bi građanima bilo bolje iduće godine. Umjesto toga odgovorio je: "Ne mogu svaki dan, stalno sam u novinama!"

Vezani članci Hitna pomoć, ilustracija Taksist u Zagrebu imao infarkt, nitko nije stao da mu pomogne: "Trubili su kao životinje..." GSK Jabuka Grad Zagreb o gašenju kultne Jabuke: ''Bandić će je spasiti kao i Kino Europa''

Ministar unutarnjih poslova, Davor Božinović, se ipak osvrnuo na prošlu godinu i poručio što planira u sljedećoj.

"Želim da svi ovi pozitivni trendovi koje smo započeli u gospodarstvu i drugim područjima se održe, da nastavimo sa svim projektima koji su započeti", rekao je.

Oglasili su se i drugi akteri na prošlu godinu, poslodavci.

"Mi smo optimisti. Nitko od poslodavaca ne planira bankrot i propast", rekao je Davor Majetić iz Hrvatske udruge poslodavaca.

Za iduću godinu Majetić predviđa: "Bit će teška i izazovna. Vidjet ćemo hoće li naše prognoze oko osporavanja gospodarstva biti takve ili ne. Nadamo se da ćemo imati isti rast, a da će se država više baviti gospodarstvom, a manje politikom."

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr