Obavijesti Video Pretražite Navigacija
otkrio kako je

Odvjetnik 18-godišnjaka koji je pokušao ubiti muškarca u centru Zagreba: "On je uzoran učenik i nikad nije kažnjavan"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Lucija Ocko/Cropix
Tijekom Dinamove proslave naslova prvaka u nedjelju u centru Zagreba dogodio se stravičan pokušaj ubojstva. 18-godšnjak je razbijenom bocom porezao 59-godišnjaka po vratu.

Obitelj 18-godišnjaka koji je razbijenom bocom napao muškarca (59) na Trgu bana Jelačića angažirala je odvjetnika Milka Križanovića koji je otkrio da je njegov branjenik u teškoj alkoholnoj komi i nije kontaktibilan. Mladić se nalazi u psihijatrijskoj bolnici Vrapče.

"Riječ je o mladiću koji je uzoran učenik i nikad kažnjavan. Detalji cijelog slučaja su i obrani još uvijek nepoznati, a nakon prvog ispitivanja ćemo vidjeti sve okolnosne činjenice. U svakom slučaju, prema podacima kojima raspolažem, proizlazi da na strani okrivljenika nema namjere niti svijesti za počinjenje djela", kazao je odvjetnik za Jutarnji.

Pročitajte i ovo Glasanje za EU parlament izbori 9. lipnja U srijedu ističe rok: Ovo morate učiniti ukoliko želite glasati na EU izborima, a izvan ste mjesta prebivališta

Protiv mladića je pokrenuta istraga te je predložen i istražni zatvor jer DORH smatra da postoji opasnost od ponavljanja djela tako da će 18-godišnjaka iz bolnice prevesti u zatvor pa na ispitivanje.

Aktualno Krešimir Sever odlazi s čela Nezavisnih hrvatskih sidikata: "Čovjek mora znati i otići" Krešimir Sever Krešimir Sever Foto: Vijesti u 17 Sedmi redovni Sabor Nezavisnih hrvatskih sindikata - 2 Sedmi redovni Sabor Nezavisnih hrvatskih sindikata - 2 Foto: Vijesti u 17 Sedmi redovni Sabor Nezavisnih hrvatskih sindikata - 3 Sedmi redovni Sabor Nezavisnih hrvatskih sindikata - 3 Foto: Vijesti u 17 +0 Sedmi redovni Sabor Nezavisnih hrvatskih sindikata - 1 Hrvatska Krešimir Sever odlazi s čela Nezavisnih hrvatskih sidikata: "Čovjek mora znati i otići" 1/4 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene