Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Greška

Milanovićev bliski kolega: ''Je li sada svima jasno?''

Zvonimir Mršić, Zoran Milanović
Zvonimir Mršić, Zoran Milanović Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix
Neslužbene rezultate izbora prema kojima je HDZ osvojio 61 mandat, a Rijeke pravde 42 mandata komentirao je Zvonimir Mršić, bliski suradnik predsjednika Republike Zorana Milanovića.

Predsjednik Republike Zoran Milanović oglasio se o rezultatima parlamentarnih izbora, a propuštenu priliku nešto ranije komentirao je čovjek kojeg je poželio u svojoj Vladi.

''Je li sada svima jasno da bi predizborna koalicija SDP-a Hrvatske i Možemo! rezultirala apsolutnom većinom mandata u 11. sazivu Hrvatski sabor, čak i kad ne bi bilo prostog zbrajanja ostvarenih glasova na izborima održanima u srijedu! Ali, za prolivenim mlijekom ne treba plakati. Mada bi bilo pametno nešto naučiti'', poručio je u objavi na Facebooku Zvonimir Mršić uz hešteg Don’t cry over spilled milk! - Ne vrijedi plakati nad prolivenim mlijekom.

Pročitajte i ovo Hrvatski sabor, ilustracija Parlamentarni izbori Broje se zadnji glasovi: Pogledajte kako će izgledati novi saziv Sabora

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 2 Objava na Facebooku Oglasio se Milanović! "Mandat može dobiti..."

Rijeke pravde, koalicija predvođena SDP-om, na parlamentarnim izborima osvojile su 42 mandata, a Možemo! 10 mandata.

Mršić je jedan od ljudi za koje je Milanović rekao da ih vidi u svojoj Vladi nacionalnog spasa. Bivši je gradonačelnik Koprivnice, a jedno je vrijeme bio i na čelu Podravke. Uživao je veliku popularnost, a svojedobno ga se spominjalo i kao mogućeg novog šefa SDP-a. On je nakon odlaska s mjesta predsjednika Uprave Podravke isticao da se ne želi vratiti u politiku.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene