Gradonačelnik Milan Bandić i predsjednik Uprave Holdinga Slobodan Ljubičić prije mjesec dana su rekli kako je problem s glomaznim otpadom riješen.


Nakon što je inspekcija Ministarstva zaštite okoliša zabranila odlaganje glomaznog otpada na Jakuševcu predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Slobodan Ljubičić je rekao da su se dogovorili s gradonačelnikom Velike Gorice da će se otpad odvesti na njihov deponij.

FOTO Blokada završila, ali prosvjednici poručili: Ne želimo zagrebačko smeće na svom odlagalištu!

Vezani članci Auto planuo u vožnji (Foto: Borna Filic/PIXSELL) - 8 Mladiću (23) u vožnji planuo automobil: Uspio je stati na parkiralištu i izaći iz vozila Slika nije dostupna Bandić: Radnici čistoće će to doslovno POJESTI s ceste!

Od tada je prošlo mjesec dana, ali sudeći prema dojavama građana, taj problem nije ni približno riješen. Zapadni djelovi grada, Vrapče i Kustošija još uvijek su zatrpani gomilama otpada koji otežava prolaz pješacima, ali i automobilima.

Nagomilanog otpada ima po nogostupima, ali i na cesti. Na Gradskoj skupštini krajem listopada gradonačelnik Milan Bandić je na pitanje gradske zastupnice Margarete Mađerić vezano uz glomazni otpad također, poput Ljubičića, rekao da je problem riješen u dogovoru s Ministarstvom zaštite okoliša.

Iz Holdinga su najavili kako će problem odlaganja glomaznog otpada biti riješen do proljeća.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook