Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DOBILI UVID U SPIS

Prodanović: Todorić je ponudio da ga ispitaju u Velikoj Britaniji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnici Ivice Todorića dobili su pravo uvida u spise nakon što je istraga postala pravomoćna. Potvrdili su da je Todorić ponudio da bude ispitan u Velikoj Britaniji.

Ivica Todorić ponudio je mogućnost da ga ispitaju u Velikoj Britaniji, potvrdio je novinarima Čedo Prodanović, jedan od Todorićevih odvjetnika. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nezakonite pozajmice agrokoru Todorić šuti o novoj istrazi protiv njega i sina Ivana, ostali osumnjičeni iznijeli obranu Ilustracija, Agrokor (Foto: Dnevnik.hr) Dionice, nekretnine, računi... Afera Agrokor: Sud blokirao imovinu i bivšim Todorićevim suradnicima

Prodanović je dodao da sada, nakon što je u ponedjeljak istraga protiv Todorića postala pravomoćna, njegovi odvjetnici imaju pravo uvida u spise. 

Istraga je postala pravomoćna nakon što je sudac istrage odbacio žalbe odvjetnika osumnjičenih. 

Uz Todorića i sinove istragom u slučaju Agrokor obuhvaćeni su i Alojzije Pandžić, Damir Kuštrak, Hrvoje Balent, Ivica Crnjac, Olivio Discordia, Marijan Alagušić, Sanja Hrstić, Mislav Galić, Tomislav Lučić, Piruška Canjuga, Ljerka Puljić i Ivica Sertić.

Svi su bili članovi uprave ili nadzornog odbora u Agrokoru, dok su Discordia i Hrstić zaposlenici revizorske kuće Baker Tilly koja je radila revizorska izvješća za Agrokor.

Ukupnoj šteti uz Todorićevu navodnu "nepripadnu imovinsku korist" od milijardu i 142 milijuna kuna državno odvjetništvo pribraja i dodatnih 320 milijuna kuna pribavljenih za "jednu pravnu osobu" krivotvorenjem isprava i nezakonitim vođenjem poslovnih knjiga

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene