Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DAN NAKON ISPITIVANJA

Odvjetnici Dragana Kovačevića ponovo u USKOK-u: "I dalje tvrdimo da nije kriv"

Nakon što je jučer Dragan Kovačević doveden iz Remetinca kako bi pred tužiteljstvom iznio dopunu svoje obrane, danas su u USKOK-u ponovno bili njegovi odvjetnici.

Odvjetnici Dragana Kovačevića tvrde da danas u USKOK-u nisu bili zbog spomenutog klijenta, nego zbog drugog posla. Naime, jučer su se i iz USKOK-a očitovali te ustvrdili da je Kovačević na vlastiti zahtjev dodatno ispitan, ali da i dalje postoji razlog zbog kojeg mu je određen istražni zatvor te da tužiteljstvo neće predlagati njegovo ukidanje.

Pročitajte i ovo Dragan Kovačević Bivši šef Janafa Dragan Kovačević osuđen zbog davanja lažnog iskaza: Mora platiti i sudske troškove Slika nije dostupna Sumnja na mito Ustavni sud odbio prijedlog bivšeg šefa Janafa Dragana Kovačevića: Tražio odmrzavanje imovine

Kovačeviću je određen jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke. Njegovi odvjetnici ne isključuju mogućnost da će i u idućim danima ponovno iznositi dopunu obrane.

"U određenoj fazi, kad obrana odluči da ne daje izjave, ima svoj razlog za to pa ćemo sad ostati pri toj odluci", rekao je Kovačevićev odvjetnik Ivo Farčić.

Također je dodao da ne zna hoće li biti još dopuna obrane: "Ja bih da pitate USKOK hoće li oni povući i da vidim komentar na to" te je rekao da i dalje tvrde da Kovačević nije kriv za kaznena djela koja mu se stavljaju na teret.

Upitan tvrdi li isto i sam Kovačević, Farčić je odgovorio: "Pitajte Kovačevića, on će vam sigurno dati dobar odgovor."

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene