Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IDE U ISTRAŽNI ZATVOR

Odvjetnica mladića koji je pretukao Djeda Mraza za DNEVNIK.hr: "Žao mu je"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Razgovarali smo s odvjetnicom Anitom Pezer koja zastupa 24-godišnjaka koji je nanio teške tjelesne ozljede 21-godišnjem mladiću prerušenom u Djeda Mraza na Badnjak u Slavonskom Brodu.

Odvjetnica Anita Pezer koja zastupa 24-godišnjeg mladića koji je nokautirao muškarca prerušenog u Djeda Mraza na Badnjak u Slavonskom Brodu izjavila je kako je Državno odvjetništvo za njega tražilo istražni zatvor po dvije osnove - osnovi utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

"Prvo je otpalo, a drugo je određeno", kazala je Pezer za DNEVNIK.hr te dodala kako će na tu odluku uložiti žalbu.

Istaknula je da je njezin klijent vojno lice, što samim time znači da je "uvijek morao imati besprijekorno ponašanje inače ne bi mogao biti njihov djelatnik".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nanio mu teške ozljede Ispitan vojnik koji je brutalno nogom udario mladića odjevenog u Djeda Mraza: U Državno odvjetništvo stigao u lisicama

Kaže kako se radi o incidentnoj situaciji te da je mladić prvo pitao kako je ozlijeđeni mladić i da je zabrinut za njegovo zdravlje.

"Naravno da mu je žao", istaknula je Pezer.

Na snimci subotnje tučnjave koja je objavljena na internetu, vidi se trenutak kada se 21-godišnjak pokušava pridići s ceste, te mu prilazi 24-godišnjak i snažno udara nogom u glavu. Udareni mladić zatim bez svijesti ponovno pada na tlo. Oborenom mladiću u slavonskobrodskoj bolnici utvrđene su teške tjelesne ozljede.

Policija je za sada s incidentom povezala sedam osoba u dobi od 20 do 24 godine. Pet osoba sumnjiči se za kazneno djelo sudjelovanja u tučnjavi.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene