Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Turski brod za sipke terete I. Sahinkaya, koji se jutros oko 10 sati zbog otkazivanja kormila nasukao u Šibenskom kanalu i oštetio pramčani dio, odsukan je tegljačem i na putu je prema sidrištu u šibenskoj luci.


Od udara u obalu na brodu je oštećen pramac zbog čega je prodrlo more. Naime, kad je otkazalo kormilo, pilot je spustio oba sidra, što ipak nije spriječilo nasukavanje broda. Nitko nije ozlijeđen, a more nije onečišćeno.

Lučka kapetanija zabranila je plovidbu broda dok se ne utvrde uzroci nesreće i ne uklone oštećenja. Do tada će brod biti na vezu u šibenskoj luci. Nesreća se dogodila kad je brod, nakon ukrcaja tereta, isplovljavao iz kanala. Brod je iz Italije doplovio u šibensku luku, odakle je trebao nastaviti plovidbu u Tursku. (Hina)

 

Vezani članci Kit Kit im poklopio brod, slučajno su uspjeli snimiti bliski susret Preminula je osmogodišnja Šibenčanka Kiara Goršić Preminula je osmogodišnja Šibenčanka Kiara Goršić: "Nebo je postalo bogatije za još jednog anđela..."
Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju