U Mariji Bistrici su se u nedjelju okupili članovi, simpatizeri i prijatelji Hrvatske seljačke stranke na 14. stranačkom hodočašću.

Galerija


Na tom tradicionalnom druženju uvijek se ističu one prave istinske vrijednosti stranke, tvrde iz HSS-a, a uvijek je i dobro zbiti redove uoči vruće političke jeseni. Istaknuli su kako je HSS sve jači i brojniji, a prioritet će im biti upućivanje na sve nedostatke i na loše politike Vlade.

Vezani članci Glavni odbor HSS-a (Foto: Facebook/Krešo Beljak) Donesena konačna odluka: Beljak objavio koga će HSS podržati na predsjedničkim izborima Krešo Beljak (Foto: Pixsell,Patrik Macek) Beljak o sucu koji je Kristiana poslao u zatvor: "To je sramotna presuda zbog koje on mora biti procesuiran"

"Pripremamo prije svega žustrije prikazivanje situacije jer dobar dio naših stanovnika nije svjestan u kakvim se problemima kao država nalazimo. Ono što nas najviše boli je pravna nesigurnost koja se pokazala na mnogo primjera proteklog ljeta i na tome ćemo insistirati i insistirat ćemo da se ljudi koji su doprinijeli tome, a dolaze iz sustava, nazovu imenom i prezimenom", rekao je Krešo Beljak, predsjednik HSS-a.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr