Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka nas topli vikend

Odložite zimske kapute, slijede topli dani!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pouzdamo li se u dugoročne vremenske prognoze, u studenom nam neće trebati zimski kaput, a bude li sreće, često ni kišobran.

Sljedećih dana Hrvatska će biti na razdjelnici utjecaja istočnoeuropske anticiklone i jake atlantske ciklone. To će poticati nastavak strujanja toplog zraka s juga. Potkraj tjedna Hrvatsku će s jugozapada dosegnuti fronta vlažnijeg zraka.

Pročitajte i ovo Piknik, ilustracija Prvi maj Planirate druženje u prirodi za Praznik rada? Vrijeme bi vas moglo iznenaditi Kiša u Splitu, ilustracija Vremenska prognoza Polako pripremajte kišobrane: Meterolog otkriva kakvo nas vrijeme čeka na početku novog tjedna

U Zagrebu, središnjoj Hrvatskoj i Slavoniji dan će početi maglovito, a zatim će se djelomice razvedriti i zasjati će i nešto sunca. Umjereno vjetrovito i toplo, uz popodnevnu temperaturu višu od 15 Celzijevih stupnjeva. Boravak vani bit će ugodan.

U Dalmaciji će tijekom dana biti pretežito sunčano, premda ne i vedro. Naravno i toplo, s popodnevnom temperaturom dvadesetak stupnjeva.

Blagdan Svi sveti nije bio ni hladan ni kišovit, pa zato zima neće biti ni hladna ni snježna, proriče pučki vremenar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene