Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Odlazi Puljić, dolazi Kuret

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zvonimir Puljić više neće biti gradonačelnik Splita. Tako je odlučio sam vrh HDZ-a tjedan dana nakon što je Puljić, pritisnut nezadovoljstvom koalicijskih partnera Liste Velog Mista, stavio mandat stranci na raspolaganje.

Novi bi gradonačelnik trebao biti Ivan Kuret. Ima 36 godina, a na funkciju je došao iz tvrtke Tomić i Co., zastupnika BMW-a za Hrvatsku. 

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja, saborski zastupnik (Most) ODGOVOR NA PROZIVKE Grmoja komentirao smjenu ministra Filipovića i ulogu Mosta u aferi, a ima i poruku za premijera: "Plenkoviću, dolazimo po tebe" Davor Filipović Pao Plenkovićev space shuttle Bane, semafor, Damir, tvornica cjepiva pa plinska afera: Od kandidata za gradonačelnika do ministra, Filipović je nanizao dugi niz gafova i afera

Završio je Fakultet elektrotehnike, bio je direktor projekta nastupa hrvatske ekipe na Olimpijadi u Ateni. 

Dolazi iz poznate jedriličarske obitelji. 

Žrtvujući svoga gradonačelnika, premijer Sanader izbjegao je mogućnost prijevremenih lokalnih izbora nekoliko mjeseci prije parlamentarnih i to u drugom najvećem gradu u Hrvatskoj. 

Nova predsjednica splitskoga Gradskog
odbora HDZ-a je Željana Kalaš (28), koja je naslijedila Zvonimira Puljića

To je večeras nakon sjednice Gradskog odbora HDZ-a novinarima priopćio dosadašnji predsjednik Gradskog odbora i splitski gradonačelnik Zvonimir Puljić.

Nova predsjednica splitskog HDZ-a Željana Kalaš kazala je kako je vrlo počašćena tim izborom te zahvalila Puljiću na sjajno obavljenu poslu jer je, kako je rekla, vješto vodio Gradski odbor HDZ-a. Na upit što je po zvanju, rekla je da je diplomirana učiteljica razredne nastave.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene