Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevarena starica

Odgođena deložacija: 98-godišnja baka za sada na sigurnom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesretna 98-godišnja Karmela Stivi nije deložirana iz svoga stana u Rogoznici zbog odgode suda.

Naime, starica je svojoj unuci prepisala stan jer joj je ova obećala kako će se brinuti za nju do smrti. No, umjesto brige za staricu unuka Ksenija je prodala stan te se kupac sada želi useliti zbog čega starici prijeti izbacivanje na ulicu.

Pročitajte i ovo Mjesečeva dolina na Sardiniji Deložacija iz raja Mjesečeva dolina poslana u povijest: Uništeno je jedno od posljednjih utočišta hipija i naturista u Europi Vatrogasci pred deložacijom - 5 U srcu turističke i požarne sezone Može li bizarnije? Spašavaju živote, a sad im prijeti - deložacija: "Nemamo gdje. Čekamo nadležne da se dogovore"

>> Zbog unuke 98-godišnja baka će završiti na ulici

No, deložacija koja se trebala provesti u 11 sati odgođena je do daljnjega. Sudska izvršiteljica došla je kod bake te joj je u kratkom razgovoru objasnila novonastalu situaciju. Susjed Karmele Stivi, Miro Lojina tvrdi kako je deložacija najvjerojatnije odgođena zbog bakinog lošeg zdravstvenog stanja.

'Ja sada mogu poći u more. Tko će mene, staru ženu? Kako to država može činiti, koja je to država da istjera mene, staru ženu od 98 godina. Gdje ću ja kad nemam nikoga', rekla je Karmela novinarima prije mjesec dana kada je sud također odgodio deložaciju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene