Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nesretna 98-godišnja Karmela Stivi nije deložirana iz svoga stana u Rogoznici zbog odgode suda.


Naime, starica je svojoj unuci prepisala stan jer joj je ova obećala kako će se brinuti za nju do smrti. No, umjesto brige za staricu unuka Ksenija je prodala stan te se kupac sada želi useliti zbog čega starici prijeti izbacivanje na ulicu.

Vezani članci Morski crvi (Foto: Zeljko Mrsic/PIXSELL) Znanstvenica o neobičnim životinjama duž naše obale: “Sve ih je više! Jao onome tko dodirne vatrenog crva!" Marina, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Eksplozija i požar na jahti u Rogoznici: Ozlijeđena dva radnika, jedan teško

>> Zbog unuke 98-godišnja baka će završiti na ulici

No, deložacija koja se trebala provesti u 11 sati odgođena je do daljnjega. Sudska izvršiteljica došla je kod bake te joj je u kratkom razgovoru objasnila novonastalu situaciju. Susjed Karmele Stivi, Miro Lojina tvrdi kako je deložacija najvjerojatnije odgođena zbog bakinog lošeg zdravstvenog stanja.

'Ja sada mogu poći u more. Tko će mene, staru ženu? Kako to država može činiti, koja je to država da istjera mene, staru ženu od 98 godina. Gdje ću ja kad nemam nikoga', rekla je Karmela novinarima prije mjesec dana kada je sud također odgodio deložaciju.