Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privatni vrtić u Zagrebu

Odgajateljica ozlijeđena u urušavanju stropa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U privatnom dječjem vrtiću u zagrebačkoj Novoj Vesi jučer se urušio strop, pri čemu je lakše ozlijeđena odgajateljica, dok je petero djece koji su bili s njom u prostoriji neozlijeđeno, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.

Oko šest četvornih metara stropa od gipsanih ploča i metalne konstrukcije urušilo se iz još neutvrđenog razloga jučer oko 9,30 sati u prostoriji u kojoj je  bila 25-godišnja odgojiteljica. Ona je lakše ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena joj je u Klinici za traumatologiju. Materijalna šteta još nije utvrđena.

Pročitajte i ovo Željko Vukasović, zaštićeni najmoprimac Nitko mu ništa ne može UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Živi u prizemlju, a kiša mu pada po glavi. Za sve je kriv jedan čovjek: "Prvo je vještaku, a zatim i sucu pozlilo na očevidu" Urušila se stambena zgrada u blizini Rima Užas u susjedstvu VIDEO Urušila se stambena zgrada: Tri osobe su prebačene u bolnicu, za ostalima se traga

Vrtić u Novoj Vesi na broju 48 u vlasništvu je tvrtke Međunarodna dječja soba.

Djeca su bila izvedena iz sobe

Tvrtka Međunarodna dječja soba opovrgnula je da je u njihovom centru u Novoj Vesi jučer pao strop dok se u prostoriji nalazilo petero djece, kao što je to danas izvijestila zagrebačka policija. Iz Međunarodne dječje sobe tvrde da su djeca izvedena iz prostorije i zbrinuta na sigurno nekoliko trenutaka prije urušavanja dijela spuštenog stropa, odnosno čim su djelatnici Centra uočili prve znake mogućih problema.

Sigurnost djece u ovom slučaju u niti jednom trenutku nije bila ugrožena, tvrde u Međunarodnoj dječjoj sobi te dodaju kako njihov prostor u Novoj Vesi nije dječji vrtić, kao što je objavila policija. Napominju kako su oni tvrtka registrirana za pružanje usluga poduka iz stranih jezika i umjetnosti.

Uzrok urušavanja još nije utvrđen, a u Međunarodnoj dječjoj sobi kažu da nastavljaju surađivati s policijom kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja te otklonili nedostaci koji su doveli do urušavanja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene