Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne radi kao liječnik

Dr. Šimić predaje na Poljoprivrednoj školi u Sarajevu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječki kardiolog Ognjen Šimić, koji je u Hrvatskoj nepravomoćno osuđen zbog primanja mita, ne radi kao liječnik u Bosni i Hercegovini iako je dobio potrebnu licencu, izjavio je njegov odvjetnik Nikica Gržić demantirajući tako tvrdnje nekih medija kako se Šimić navodno zaposlio u Kliničkom centru u Banjoj Luci.

Odbjegli liječnik u Sarajevu radi kao predavač na Poljoprivrednoj školi, gdje dva sata tjedno predaje predmet higijena. 'Tu se zaposlio nakon što su ga zvali s biroa (burze)', izjavio je Gržić kako ga u četvrtak citira 'Dnevni avaz'. Gržiću nije jasno odakle medijima informacija da Šimić radi u Banjoj Luci, jer o tome nikada nije ništa dogovoreno.

Pročitajte i ovo Strojarska tehnička škola Frana Bošnjakovića incident u učionici Objavljujemo pismo zaposlenika škole u kojoj se profesor potukao s učenikom: "Imamo potrebu reći neke stvari..." Radovan Fuchs Nasilje u školi Suverenisti osuli paljbu po Fuchsu: "Zahtijevamo da posjeti profesora u zatvoru i ispriča mu se"

>> Šimić može biti liječnik u BiH i ako mu se u Hrvatskoj oduzme licenca

Jedina Šimićeva veza s Banjom Lukom navodno je nedavni susret s liječnikom koji je u tom gradu radio kao kardiolog i koji ga je načelno pitao bi li nekada pristao ondje raditi. Šimić mu je 'odgovorio da bi pristao raditi bilo gdje. Poslije toga ništa konkretno nije bilo', objasnio je Gržić. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene