Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez zapreka

Šimić može biti liječnik u BiH i ako mu se u Hrvatskoj oduzme licenca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječkom kardiokirurgu Ognjenu Šimiću neće biti uskraćeno pravo na obavljanje liječničke prakse u Bosni i Hercegovini čak i ako mu Hrvatska liječnička komora oduzme licencu, potvrdili su predstavnici sarajevske liječničke komore, a prenosi u utorak sarajevski tisak.

Na temelju pravnih savjeta koje su prikupili, u Liječničkoj komori Sarajevske županije zaključili su kako bi Šimić mogao ostati bez licence za rad u BiH jedino ako bi ta država priznala i preuzela pravomoćnu sudsku presudu, pojasnio je dr. Fahrudin Kulenović.

Pročitajte i ovo Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača U Sarajevu održan prosvjed podrške Palestincima - 7 "Uništava sve pred sobom" FOTOGALERIJA U Sarajevu održan prosvjed podrške Palestincima: "Izrael je najgori okupator na svijetu"

'U ovom trenutku ne postoji ništa osim nepravomoćne sudske presude na sudu u Rijeci', kazao je Kulenović lokalnim medijima.
Predsjednik sarajevske liječničke komore Bećir Heljić, prema navodima 'Dnevnog avaza', trebao bi potpisati Šimićevu licencu krajem mjeseca.

Heljić je potvrdio kako odluka Hrvatske liječničke komore koja je pred Etičkim povjerenstvom pokrenula postupak protiv Šimića zbog kršenja etičkog kodeksa, neće imati utjecaja na njegov budući rad u Sarajevu. 'Licenca se ne može oduzeti temeljem nepravomoćne presude', zaključio je Heljić

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene