Trebate kredit, ali užurban stil života ne dopušta vam da obilazite poslovnice banaka?


Tome ima lijeka – gotovinski Klik kredit OTP banke možete ugovoriti jednostavno, dok ispijate jutarnju kavu, a od prvog klika do odobrenja kredita proći će svega 24 sata.

Vezani članci Milan Kujundžić Prodali je sami sebi: Kujundžić je kuću kupio od propale tvrtke svoje supruge za tri puta manju cijenu Konferencija Gorana Aleksića Goran Aleksić o najavi nadzora u RBA-u: "Vujčić i ostali u HNB-u odavno znaju da banke krše hrvatske zakone"

Ugovaranje Klik kredita jednostavno je kao surfanje omiljenom društvenom mrežom. U kreditni kalkulator unesete iznos kredita i rok otplate, a on će vam automatski izračunati iznos mjesečnog obroka. Kad ste zadovoljni odabranim parametrima, jednim klikom možete zatražiti ponudu i unijeti dodatne podatke u online obrazac. I to je to – u roku od 24 sata dobit ćete na adresu svoje elektronske pošte odgovor kvalificirate li za kredit, i ako je on potvrdan, upute za potrebnu dokumentaciju.

Klik kredit nudi vam povoljne uvjete i fiksnu kamatnu stopu od 5,99% (EKS 6,16%) za cijeli period otplate i to bez troška odobravanja kredita. Visina kredita iznosi do 8.000 eura u kunskoj protuvrijednosti uz rok otplate od jedne do sedam godina. Želite li novu kuhinju, odmor za cijelu obitelj ili baš onaj novi bicikl, od toga vas dijeli nekoliko klikova i samo jedan dan!