Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kupovao opremu

Dobio punomoć od 89-godišnjaka: S računa mu potrošio 760.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija prijavila je u utorak 73-godišnjaka kojeg sumnjiči da je nakon dobivene punomoći s računa 89-godišnjaka uzeo i potrošio više od 760.000 kuna.

Policija je precizirala da je 89-godišnjak još 2017. 73-godišnjaku dao punomoć da neograničeno raspolaže novcem s njegova tekućeg računa.

Kada se na račun 89-godišnjaka slio novac od prodaje dionica i uplate jednog državnog fonda 73-godišnjak je, sumnja policija, u nekoliko navrata prebacio novac na svoj račun.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna sutra na sjednici gradskog odbora Odlučili su? Ekonomist Davor Filipović je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dobili zatvorsku i uvjetnu kaznu Osuđen dvojac koji je provalio u kuću Zdravka Mamića, moraju mu nadoknaditi 60 tisuća kuna

Osim toga je i s računa 89-godišnjaka kupovao opremu i plaćao račune, među ostalim i televizijsku pristojbu svojoj punici.

Ukupna šteta iznosi 761.404 kune, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policija je podnijela posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene